Frit fald på frekvensen

Først drak de champagne og følte sig som de udvalgte, men så væltede kampagnetraileren på motorvejen. Da de første lyttertal på 3,5 pct. ramte stationen, var det som en forhammer, og medarbejderne vidste ikke, om de måtte grine eller græde, når direktør Jens Rohde var i nærheden. Journalisten fortæller historien om TV 2 Radio - fra de første kindkys til overfusningerne og nedsmeltningen. Læs også om Berlingskes nye hus i Pilestræde, som medarbejderne frygter bliver et inferno af stress og støj. Og læs om Paula Larrains satiriske billede af mediernes dødsspiral.

Først drak de champagne og følte sig som de udvalgte, men så væltede kampagnetraileren på motorvejen. Da de første lyttertal på 3,5 pct. ramte stationen, var det som en forhammer, og medarbejderne vidste ikke, om de måtte grine eller græde, når direktør Jens Rohde var i nærheden.

Journalisten fortæller historien om TV 2 Radio – fra de første kindkys til overfusningerne og nedsmeltningen. Læs også om Berlingskes nye hus i Pilestræde, som medarbejderne frygter bliver et inferno af stress og støj. Og læs om Paula Larrains satiriske billede af mediernes dødsspiral.

0 Kommentarer