Freelancere får Polinfo

1479 freelancere fik for nylig et rigtig fristende tilbud: Gratis adgang til POLINFO et helt år. Det vil sige fri afbenyttelse af Danmarks største online informationssystem med over 5,5 millioner artikler, fra dagblade, fagblade, magasiner og databaser. Eneste betingelse er, at man har adgang til nettet.

FreelanceGruppen i DJ har betalt 20.000 kroner, eller cirka 13,50 kroner per freelancer for aftalen.

"Det er et godt tilbud. Mange freelancere sidder alene og har ikke alle landets aviser og blade ved hånden," siger Kristian Melgaard, kasserer i FreelanceGruppen, der har forhandlet med POLINFO.

"Det gør forhåbentlig re-search og ideudvikling nemmere," håber Melgaard, som selv har et freelancekontor midt ude på den jyske hede.

Men selv der vokser træerne ikke ind i himlen. POLINFO har i dag kun 40-50 freelancere som kunder. Firmaet får gennem aftalen en fremragende mulighed for at nærme sig knap 1500 potentielle kunder, og aftalen løber kun til 1. april næste år, hvor den skal genforhandles. Blandt andet på baggrund af, hvor stort forbruget har været.

"Vi ved ikke, hvad der sker. Hvis det viser sig, at rigtig mange har brugt POLINFO, vil vi måske forsøge at få en ny aftale hjem gennem Free-lanceGruppen. Men prisen skal ikke være meget højere," siger Melgaard, der indtil videre glæder sig over "en kolossal respons".

0 Kommentarer