Freelancer med udsigt til å og eng – udforsk hendes skrivebord her

»Jeg har altid drømt om at flytte på landet og bo og arbejde sammen sted,« siger freelancer Anne Anthon Andersen, der har udsigt til Lejre Å fra sit skriveværksted. Se her, hvad der gemmer sig på hendes bord  

Hvem: Anne Anthon Andersen
Hvad: Freelancejournalist og ekstern lektor på RUC og CBS
Hvor: Skriveværkstedet i hendes hjem 'Æblehuset' ved Lejre Å

Med drømmen om at skabe et mere bæredygtigt familieliv på landet flyttede freelancejournalist og underviser Anne Anthon Andersen for halvandet år siden fra København med sin mand og to børn.  

»Vi nåede kun lige at træde ind i haven, før vi vidste, at her ville vi bo,« fortæller hun om det lille gule hus 'Æblehuset' ved Lejre Å uden for Roskilde. 

Her arbejder hun i dag fra et lille anneks til huset, der oprindeligt var et gammelt udslidt skur, men som nu fungerer som hendes skriveværksted. 

At bo på landet og forsøge at leve så selvforsynende som muligt inspirerer hende i hendes journalistik, fortæller hun. Men det har også mere lavpraktiske fordele: 

»At bo og arbejde sammen sted sparer mig for mange timers transporttid om ugen. Når jeg skal hente mine drenge om eftermiddagen, kan jeg bare gribe mine nøgler og hoppe på cyklen – så er jeg i den lokale institution på tre minutter,« fortæller Anne Anthon Andersen. 

På billedet nedenfor kan du føre musen over de interaktive røde felter på hendes skrivebord og læse mere om arbejdslivet i hendes skriveværksted. 

 

0 Kommentarer