Fra prakker prædiken til grænseoverskridende

To nye bloggere debuterer i denne måned på Journalisten.dk - Benita Dreyer-Andersen og Brigitte Alfter. Begge har tænkt sig at komme med meget konkrete anvisninger til, hvordan dansk journalistik kan forbedres.

To nye bloggere debuterer i denne måned på Journalisten.dk – Benita Dreyer-Andersen og Brigitte Alfter. Begge har tænkt sig at komme med meget konkrete anvisninger til, hvordan dansk journalistik kan forbedres.

Den ene er netop nu ved at rejse sig fra skolebænken og planlægger at ruske op i alle de gamle nisser i det danske journalistland.

Den anden har i årevis haft hele Europa som sin legeplads og tror på den gode journalistik – selv når historierne går over grænsen.

Benita, der kommer fra SDU, skal snart i praktik, hvor ungdommens idealisme skal konfronteres med den betonhårde virkelighed. I sin blog – PrakkerPrædiken – sætter hun fokus på de spidse albuer og grundangsten for aldrig at sparke drømmen helt i mål.

Brigitte vil i sin blog – GrænseOverskridende – øse ud af sine erfaringer fra det europæiske kontinent og skærpe opmærksomheden om de ofte ukendte tendenser og muligheder.

Allerede nu kan man læse Brigitte Alfters første blogindlæg, hvor det seneste kommer med helt konkrete tips til, hvordan man får fingrene i flere fondspenge til journalistisk research.

Og senere på ugen er Benita Dreyer-Andersen klar med sit første blogindlæg her på sitet.

Samtlige blogs på Journalisten.dk kan i øvrigt læses her.

0 Kommentarer