Fra ballade til penge-tv

  VENDEPUNKT. I ti år har han lavet ballade-fjernsyn. Afsløret Tvind, afdækket politiskandaler og været én af ankermændene i produktionsfirmaet Bastard Film, hvis logo er en arrig køter.Nu skal Thomas Stokholm Vorf, 39 år, til at fortælle historier for erhvervslivet.- Er du gået over til fjenden?»Nej.«- Siger du nej?»Ja.«- Hvorfor skal du lave erhvervsfilm?

VENDEPUNKT. I ti år har han lavet ballade-fjernsyn. Afsløret Tvind, afdækket politiskandaler og været én af ankermændene i produktionsfirmaet Bastard Film, hvis logo er en arrig køter.

Nu skal Thomas Stokholm Vorf, 39 år, til at fortælle historier for erhvervslivet.

– Er du gået over til fjenden?

»Nej.«

– Siger du nej?

»Ja.«

– Hvorfor skal du lave erhvervsfilm?

»Fordi jeg har lyst til at prøve noget andet. At skifte spor, inden jeg bliver en hvid elefant, der gentager mig selv. Jeg har haft en god karriere som dybdeborende journalist, og nu skal jeg prøve noget nyt. Jeg er taknemmelig for, at jeg både har lyst til og mulighed for det. Og at det sker, inden jeg bliver 40.«

– Skal den frække hund i jeres logo erstattes af en skødehund?

»Nej. Man kan sondre således, at firmaet fortsætter den undersøgende tv-journalistik med sædvanlig styrke – mens jeg skal lave gode historier. I disse år ændrer hele verden sig, og der er en masse gode historier i danske virksomheder. Og nej, jeg gør det ikke for pengene. Men af noget så banalt som lyst.«

0 Kommentarer