Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
08:12 22.06.2021 Anna Sol Jørgensen

Fotograf reddede hund og mand ud af brændende bygning

Fotograf Per Rasmussen var egentlig på vej ud af sit hjem for at fotografere en brand i en bygning på den anden side af den gade, han selv bor på, søndag aften. I stedet for at være fotograf endte han dog med at blive redningsmand, da han opdagede, at der stod en mand inde i flammerne.

Det skriver TV 2 Øst.

”Da jeg kan kigge ordentligt derind, kan jeg se, at manden står i murbrokker til livet med en hund i favnen, som manden siger, jeg skal tage. Så jeg kravler ind og får fat i hunden, som jeg bringer over på den anden side af gaden,” siger Per Rasmussen til TV 2 Øst.

”Så løber jeg tilbage igen, og der er manden kommet tættere på døren, men sidder fast. Så jeg rækker hånden ind og får fat i hans arm. Så trækker jeg ham alt, hvad jeg kan, ud af murbrokkerne, ud af huset, og så slæber jeg ham væk hen over vejen,” fortsætter han.

 

 

SENESTE NYT

Flere nyheder