Forvirring omkring studieleder-rollen på SDU

Anne Lea Landsted har selv ønsket, at studieleder-posten på Center for Journalistik skal lægges ind under centerlederen. Det var forvirrende med to ledere, siger hun.

Anne Lea Landsted har selv ønsket, at studieleder-posten på Center for Journalistik skal lægges ind under centerlederen. Det var forvirrende med to ledere, siger hun.

Det er et skridt tilbage til gamle sæder, når studieleder-opgaven fra 1. maj igen kommer til at ligge hos den overordnede leder for journalist-uddannelsen ved SDU. I en periode har rollen været en selvstændig stilling, men den ordning holder ikke, mener Anne Lea Landsted, der selv har valgt at fratræde.

»Med to ledere på et så lille sted var det svært at få defineret, præcis hvem der skulle gøre hvad, og det var også noget, min forgænger oplevede. Derfor har jeg selv foreslået, at stillingen bliver nedlagt,« fortæller Anne Lea Landsted.

Hun fortæller, at opgaven krævede mere administrativt arbejde, end hun egentlig havde forventet, og nu glæder hun sig til at kunne koncentrere sig om undervisningen og andre ting.

»Jeg kan godt lide at være der, hvor tingene sker. Jeg kan godt lide at undervise, blande mig i debatten, og jeg vil også gerne skrive flere bøger,« fortæller hun.

Hun hilser den nye centerleder, Peter Bro, velkommen med store lovord.

»Jeg har store forventninger til ham. Han er meget dygtig og utroligt sympatisk. Og jeg tror, han er den helt rette person til at bygge bro mellem akademiske fag og håndværksmæssige fag. Han har den hårde akademiske vej, men han har også fornemmelse for, hvad der sker i branchen, og interesse for journalistikken,« siger hun.

0 Kommentarer