search

Forslag til blogs og bloggere

Jeg er begyndt at samle det hold af bloggere, som skal skyde Journalisten.dk ind i en ny tidsalder.

Jeg er begyndt at samle det hold af bloggere, som skal skyde Journalisten.dk ind i en ny tidsalder. De fleste af vores blogs bliver tematiske gruppeblogs, hvor flere eksperter blogger om et bestemt emne, og hvor gæstebloggere vil udfordre dem på forskellig vis.

Jeg vil helst ikke afsløre mine egne ideer endnu – andre kunne blive inspireret og nå at rykke hurtigere end os (jo, vi har konkurrenter derude). Til gengæld vil jeg meget gerne have forslag til blogs og bloggere. Hvem skal blogge hos Journalisten om hvad og hvorfor.

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen