Forsinket Journalisten er ligegyldig

DISTRIBUTION. Kære redaktion Jeg fik Journalisten, der udkom 18. november, ind ad brevsprækken i Allerød den 25. november. Da havde mine kolleger, bosat i København, talt om DSB-spin-historien i dagevis, og jeg havde selv gnasket den i mig via computerskærmen - selv om jeg synes, at det er en noget lang ting at scrolle sig igennem. Men jeg må da følge med i, hvad der sker.

DISTRIBUTION. Kære redaktion
Jeg fik Journalisten, der udkom 18. november, ind ad brevsprækken i Allerød den 25. november. Da havde mine kolleger, bosat i København, talt om DSB-spin-historien i dagevis, og jeg havde selv gnasket den i mig via computerskærmen – selv om jeg synes, at det er en noget lang ting at scrolle sig igennem. Men jeg må da følge med i, hvad der sker.

Jeg har efterfølgende undersøgt, hvorfor jeg ikke fik bladet. Og det viser sig, at postvæsenet har EN UGE til at fordele oplaget til medlemmerne. Det skyldes sikkert, at det ville være dyrere, hvis bladet kom ud, mens indholdet endnu er nyt.

Men nu er det så, at jeg lige vil spørge, hvordan I selv har det med gamle nyheder? Om I synes, at det er rimeligt, at jeres blad snegler sig ud til læserne i det tempo, og om ikke hele det der papirhalløj er ved at være noget forældet? Nu om dage kan man jo med trådløst net og den bærbare tage nyhederne med sig, hvorhen det skal være.

Da jeg jo som medlem er med til at betale for bladet, synes jeg, at det er på tide, at nogle spørger sig selv og hinanden, om ikke de penge kunne bruges bedre. Jeg ville være tilfreds med daglige nyhedsopdateringer på nettet, som jeg kan følge på samme måde, som jeg gør, når det gælder alle andre medier. Så kunne de træer, der bliver til Journalisten, få lov at gnaske noget mere CO2 i sig, postvæsenet slap for at yde service, og vi kunne måske springe den næste kontingentforhøjelse over…

– Kirsten Stubbe-Teglbjærg, journalist

SVAR. Kære Kirsten – du har ret. Når der er en hel uge til at fordele bladet, skyldes det blandt andet, at vi har sparet 300.000 kroner på uddelingen af Journalisten. Det er selvfølgelig ærgerligt, når det så betyder, at du får dit blad så sent. Vores stikprøver tyder dog heller ikke på, at det er normalt med så sen levering.

– Troels Evold Widding, redaktør, Journalisten

0 Kommentarer