Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:54 29.08.2023 Anna Sol Jørgensen

Formand: Ny direktør skal skaffe flere lyttere til Radio4

Formand: Ny direktør skal skaffe flere lyttere til Radio4

Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Radio4 skal have ny direktør og chefredaktør, der ”skal være med til at løfte Radio4 ind i den næste fase af radioens levetid”.

Sådan lyder det i den pressemeddelelse, hvor det i dag blev meldt ud, at den nuværende direktør, Anne-Marie Dohm, forlader sin stilling.

Og lige nu står kanalen over for at skulle lancere en ny identitet for kanalen. Målet med den nye profil er klar:

”Ambitionerne for Radio4’s nye identitet, og udrulningen af denne, er at tiltrække flere og nye lyttere til både liveprogrammer og det indhold, der kan streames. Derfor går jagten nu ind på at finde en ny direktør og ansvarshavende chefredaktør, som kan  implementere den nye identitet, løfte det høje ambitionsniveau og vise stærke resultater,” udtaler bestyrelsesformand for Radio4 Bjarne Werner Munck i pressemeddelelsen.

Netop lyttertallene på Radio4 har adskillige gange været genstand for debat, siden kanalen begyndte at sende på hedengangne Radio24syv’s bånd.

Da kanalen startede med at sende i 2019, lød lyttertallet på 411.000. Siden da er det raslet nedad, og i maj 2023 havde kanalen i gennemsnit 241.000 lyttere om ugen. Lyttertallene har fået kritik af både Radio- og tv-nævnet og kulturminister Jakob Engel-Schmidt.

SENESTE NYT

Flere nyheder