Forfatter til ny bog om Plummer afviser hævnmotiv

Om få dage udkommer bogen "Plummer - summen af kardemommen", der går tæt på DR's generaldirektør Kenneth Plummer. Forfatteren er Kurt Lassen, der for to år siden forlod en chefstilling på DR Sporten.

Om få dage udkommer bogen "Plummer – summen af kardemommen", der går tæt på DR's generaldirektør Kenneth Plummer. Forfatteren er Kurt Lassen, der for to år siden forlod en chefstilling på DR Sporten. I et interview i dagens udgave af Jyllands-Posten fortæller Kurt Lassen om målet med at skrive en biografi om Plummer:

"Han er vel den person, der har størst indflydelse på danskernes medieforbrug. Han har siddet på posten i fem år, og det er på tide at se på, hvad han er for en størrelse – som leder og som menneske," forklarer han til avisen.

Kurt Lassen bliver samtidig spurgt om, hvorvidt bogen er båret af et hævnmotiv knyttet til den tid, han selv var ansat i DR:

"Nej, slet ikke. Jeg har aldrig rigtig haft noget at gøre med Kenneth Plummer i DR, så det kan jeg fuldstændig afvise. Men min ansættelse i DR har givet mig gode forudsætninger for at skrive bogen. Jeg kender husets persongalleri," udtaler Kurt Lassen.

Bogen udkommer på forlaget Bogkompagniet i slutningen af oktober.

0 Kommentarer