Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
12:16 06.12.2022 Anna Sol Jørgensen

Folkemødet får ny direktør

Foreningen Folkemødet får ny direktør i Peter Christiansen, der tiltræder stilling 1. februar.

Det skriver foreningen ifølge MediaWatch på sin hjemmeside.

Peter Christiansen kommer fra en stilling som nationaldirektør i Mellemfolkeligt Samvirke.

”Demokratiet er vigtigere nu end nogensinde før – vi skal både passe på det, udvikle det og bringe det i spil i Danmark og ude i verden. Folkemødet er efter min mening noget af det vigtigste i kampen for demokratiet, og det glæder jeg mig virkelig meget til at være del af – samtidig glæder jeg mig til at bruge endnu mere tid på Bornholm, som jeg elsker at besøge,” siger Peter Christiansen i pressemeddelelsen.

Den nye direktør ønsker ifølge pressemeddelelsen at have mere fokus på det internationale under folkemødet.

SENESTE NYT

Flere nyheder