Foghs spindoktorer skal redde virksomheder

Michael Ulveman og Michael Kristiansen går sammen i et nyt kommunikationsbureau, der skal hjælpe virksomheder med krisekommunikationen.

Michael Ulveman og Michael Kristiansen går sammen i et nyt kommunikationsbureau, der skal hjælpe virksomheder med krisekommunikationen.

De har meget til fælles, de to. De mødte hinanden i den Konservative pressetjeneste. De har begge arbejdet for Anders Fogh Rasmussen. Og så render de rundt med nogle af branchens mest skræmmende øgenavne. Nu går "Ulven" og "Mørkets Fyrste" sammen i et nyt kommunikationsbureau, der skal hjælpe danske og internationale virksomheder med krisekommunikation. Det skriver Børsen i dag.

Michael Kristiansen lukker sit eget firma, Kristiansen Strategy, for at starte det nye firma op sammen med sin gamle ven. Michael Ulveman kvittede for en måned siden jobbet som særlig rådgiver for Anders Fogh i NATO-hovedkvarteret i Bruxelles. Deres fælles firma er endnu ikke helt oppe at køre, men allerede nu er de i gang med at rådgive kunder. Hvem vil de dog ikke afsløre.

Makkerparret bevæger sig ud på et marked, der allerede er godt fyldt op med kommunikationsrådgivere. Men Kristiansen og Ulveman mener selv, de kan konkurrere på erfaringen.

»Vi er ikke to journalister, der gerne vil prøve at være rådgivere. Vi er to rådgivere, der allerede har været på højeste niveau, når det gælder håndtering af internationale såvel som globale krisesituationer. Det har godt nok været i politik, men med nogle års erfaring fra erhvervslivet tør jeg godt sige, at krisekommunikation ikke bliver mere kompliceret end i Statsministeriet,« siger Michael Kristiansen til Børsen.

De tos image hænger unægtelig meget sammen med Anders Fogh Rasmussen. Michael Kristiansen var en af bagmændene bag Foghs valgsejr i 2001, og Michael Ulveman var med til at håndtere Muhammed-krisen i 2005. Men de frygter ikke, at virksomhederne bliver skræmt væk af deres langvarige politiske arbejde.

»Hvis der er en politiker, som erhvervsfolk virkelig har respekt for, så er det Anders Fogh Rasmussen,« siger Michael Kristiansen.

0 Kommentarer