Flertal går glip af VM-kampe i fodbold

En lang række af kampene ved VM i fodbold bliver utilgængelige for danskerne. Slutrunden i Sydafrika begynder præcis om en måned.

En lang række af kampene ved VM i fodbold bliver utilgængelige for danskerne. Slutrunden i Sydafrika begynder præcis om en måned.

Den manglende adgang til samtlige VM-kampe på tv skyldes, at 21 af kampene vises på Canal 9, der kun kan ses i et mindretal af danske hjem.

Ifølge en undersøgelse, som analyseinstituttet YouGov Zapera har foretaget blandt 1205 danskere, kan 64 pct. ikke se Canal 9 – altså knap 2/3 af befolkningen, oplyser Boxer i en pressemeddelelse.

Samme undersøgelse viser, at halvdelen af alle danskere agter at følge verdens bedste fodboldspillere på tv, mens 62 procent af alle mænd vil tage plads foran fjernsynet.

"Her blot en måned før VM i fodbold fløjtes i gang, tager de fleste for givet, at man kan se alle VM-kampe på DR1 eller TV 2, som man før har kunnet under VM. Men hele 21 kampe vises kun på betalingskanalen Canal 9, som for lang tid siden har sikret sig tv-rettighederne. Det kommer nok som en stor overraskelse for landsholdsfans og andre fodboldfanatikere, der troede, at de med blot DR1 og TV 2 var klar til fem fantastiske uger med fodbold-VM foran skærmen. Men i stedet går de glip af masser af VM-mål," udtaler Steen Ulf Jensen, adm. direktør i Boxer.

0 Kommentarer