Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
16:09 23.11.2021 Anna Sol Jørgensen

Flere medier aflyser nu årets julefrokoster

Det er ikke kun medarbejderne på TV 2 og DR, der ikke kommer til at skåle i snaps til årets julefrokoster i firma-regi.

Også Politiken og Altinget har henholdsvis aflyst og flyttet deres julefrokoster på grund af situationen med stigende coronasmitte. Det oplyser medierne til MediaWatch.

”Med den aktuelle smittesituation har Politiken ikke fundet det forsvarligt at gennemføre den årlige julefest, og den er derfor aflyst,” oplyser Politiken til MediaWatch.

Det samme gælder for nichemedierne i Watch Medier, og hos Jyllands-Posten vil julefrokosterne foregå afdelingsvist, oplyser avisens chefredaktør, Jacob Nybroe, til MediaWatch.

DR var det første mediehus, der valgte at droppe årets julefrokost, og herefter besluttede TV 2 det samme.

Aflysningerne, der også er blevet besluttet i blandt andet DSB og Danske Fragtmænd, har fået sundhedsordførerne fra Venstre og Enhedslisten til at efterspørge retningslinjer for, hvordan julefrokoster kan afholdes.

”Det, vi ser i øjeblikket, er, at man selv opfinder sine regler ude omkring i landet på den enkelte virksomhed. Det er jo forståeligt nok, når der ikke er en tydelig kommunikation fra myndighederne om, hvordan man afholder en julefrokost forsvarligt,” siger Venstres sundhedsordfører, Martin Geertsen, til Ritzau.

 

SENESTE NYT

Flere nyheder