Flabet!

Jeg undrer mig over, hvad den lille umotiverede ondskabsfuldhed skal til for i vores fagblad.

Jeg undrer mig over, hvad den lille umotiverede ondskabsfuldhed skal til for i vores fagblad.

FEJL. Midt i en glimrende arbejdsreportage om fotograf Keld Navntofts valgkamp nummer ni, skrevet af Lasse Højsgaard, dukker et splitsekund en helt anden person op: "Over for ham sidder den omskolede vejrpige Divya Das og strækker ben."

Den omskolede vejrpige!? Divya Das har i mere end fem år arbejdet som nyhedsvært på TV 2, hun har dækket klimatopmøder i såvel København som Cancun og senest jordskælvs- og atomkatastrofen som udsendt i Japan. Før det var hun ganske rigtigt DR's meteorolog i to et halvt år. Hun er cand.scient i geografi fra KUA.

Jeg kender ikke Divya Das, jeg har aldrig mødt hende eller talt med hende. Jeg kender heller ikke Lasse Højsgaard, men jeg undrer mig over, hvad den lille umotiverede ondskabsfuldhed skal til for i vores fagblad.

Jeg undrer mig også stadig over, hvordan en hel stribe unøjagtigheder og totalt fejlbehæftede oplysninger om Tænks chefredaktør Lis Hornøs karriere i et svar bliver til, at Journalisten "beklager den manglende præcision". Den manglende præcision?! Men det er en anden historie (og dog?) – og jeg kender heller ikke Lis Hornø.

– Helle Hellmann, journalist/anmelder

SVAR. Kære Helle Hellmann. Du har ret i, at sætningen kan læses nedladende. Det er uheldigt – og ikke tilsigtet. Vi beklager formuleringen.

– Øjvind Hesselager, redaktør

0 Kommentarer