Fire medietips fra Nikolaj Vraa

Journalisten beder en række mediemennesker afsløre guldkornene i deres browserhistorik, magasinholder og app-samling. Her er fire tip fra Nikolaj Vraa, journalist på Her og Nu

Showbiz*411

Roger Friedman er i modsætning til mange af sine kolleger på fornavn med de fleste store stjerner og har unikke forbindelser i både film, tv- og musikbranchen. Det gør ham i stand til at breake mange store historier før alle andre. Han korrigerer også gerne mainstream-medier, når de har fået noget galt i halsen eller løber med en halv vind. Men de kendte får også med grovfilen, hvis det er nødvendigt.

The Guardian

The Guardians medie-sektion giver mig et hurtigt, internationalt overblik over branchen. De har en sjælden evne til at grave, og især journalisten Nick Davies er værd at følge. Med sine artikler satte han skub i hele den engelske sag om ulovligt aflyttede voice mails, der her, seks år senere, endnu ikke er helt slut.
theguardian.com

TMZ 

Drives af en tidligere advokat og retsreporter, Harvey Levin, og han gør et stort nummer ud af, at hans folk ikke skal være en del af den presse, der tager imod invitationer til junkets og red carpet events. Til gengæld er TMZ enormt respekterede for deres evne til at få den rigtige historie – og de korrrekte fakta – selv om nyhederne bliver leveret i en rå og sarkastisk tone. 
tmz.com

#dkmedier

Selv om mange medier ivrigt opfordrer seere, lyttere og læsere til at bruge Twitter, så er det i Danmark stadig et meget lille medie. Desværre. Det er fortrinsvis brugt af politikere og journalister. Det er kun en håndfuld celebrities, der bruger Twitter aktivt. De fleste har blot connected den med deres Facebook til envejskommunikation. Det er spild af alles tid. Hvis man er i stand til at sortere i det, giver #dkmedier både overblik og indblik.

Nikolaj Vraa er journalist på Her og Nu

Foto: Anthon Unger

0 Kommentarer