Fire medietip fra Nynne Hein Møller

Journalisten beder en række mediemennesker afsløre guldkornene i deres browserhistorik, magasinholder og app-samling. Her er fire tip fra Nynne Hein Møller, SoMe-journalist på DR Nyheder

Twitter: #pipfrapolitiker og #pipfrajournalist  

Jeg følger ikke politikere på de sociale medier, men vil gerne holdes opdateret om deres markante og pudsige tweets. Det kan jeg med #pipfrapolitiker, der hver dag samler netop det. Bag profilen står Ernst Poulsen og Filip Wallberg, som også styrer #pipfrajournalist, der ligeledes samler fede tweets – bare fra journalister.

@politikerpip og @journalistpip    

Jeg bor på Nørrebro

Selv om jeg ikke længere bor i bydelen, følger jeg stadig siden, der styres af Nørrebro Lokaludvalg. Den opdateres ofte med superflotte billeder og holder dig ajour med alle de sjove, skæve og finurlige ting, der sker i bydelen.

Instagram-profil: jeg_bor_paa_noerrebro

Watchmojo 

Jeg er kæmpe popkultursnørd og elsker derfor at dejse om i sofaen og se YouTube-kanalens uendelige top 10-lister om popstjerner, musikvideoer, filmroller og tv-serier. Tonen er skarp, kæk og sarkastisk, der er nørdede informationer i hobetal, og listerne præges af tidens helt aktuelle emner.

watchmojo.com

Den Korte Radioavis

Mit daglige og rituelle nyheds- og satirefix leveret af Rasmus Bruun og Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm. Underholdningsværdien er verdensklasse, men jeg får også serveret skæve og anderledes historier, som jeg ikke altid selv er stødt på i nyhedsbilledet.

Radio24syv

0 Kommentarer