Fire medietip fra Nanna Balslev

Journalisten beder en række mediemennesker afsløre guldkornene i deres browserhistorik, magasinholder og app-samling. Her er fire medietip fra Nanna Balslev, selvstændig freelancejournalist og pr-rådgiver

Wired.com

Wired er nok verdens bedste magasin om tech og kultur. Jeg læser et par artikler på wired.com i løbet af ugen og får altid udvidet min horisont. Jeg har tit fået inspiration til artikler igennem deres temaer. De er mange år foran danske medier, både når det gælder indhold, men også i deres måde at formidle teknologi og videnskab på. 

Wired.com

’24 Spørgsmål til Professoren’ 

Jeg er stor fan af Lone Frank og hendes ugentlige radioprogram, hvor hun interviewer forskere inden for alt lige fra stress til medier og psykedeliske stoffer. Der er ikke andre, der formidler forskning herhjemme som hun, og jeg bliver bogstaveligt talt klogere efter hver udsendelse.

Radio24syv

Interview Magazine

Andy Warhol var med til at grundlægge magasinet Interview i 1969, som i dag sælges verden over. Når jeg skal forkæle mig selv, køber jeg det på grund af de lange portrætter, flotte fotoserier og ikoniske forsider. Man kan læse uddrag og se fotoserier her. 

interviewmagazine.com

XLR8R.com/podcast

Jeg kan desværre ikke skrive til pop eller hiphop. Så jeg hører tit DJ-mixes med elektronisk musik uden vokaler, når jeg skriver – på den måde opdager jeg en del ny musik. Hver uge tjekker jeg musikmagasinet XLR8Rs podcasts med dj-mixes af upcoming djs, men også etablerede kunstnere som electrorockduoen Soulwax og den britiske DJ Goldie. Hvert mix følges op af et kort interview, hvor kunstneren fortæller om numrene.

XLR8R.com

Nanna Balslev er selvstændig freelancejournalist og pr-rådgiver

0 Kommentarer