Fire medietip fra Marie Hald

Journalisten beder en række mediemennesker afsløre guldkornene i deres browserhistorik, magasinholder og app-samling. Her er fire medietip fra fotojournalist Marie Hald

Cillemor.dk

Jeg elsker at læse med på Cille Vejes blog. Hun er en super sej iværksætter, som har droppet det hektiske liv i musikbranchen for at arbejde med coaching og yoga. Da jeg som ung og naiv forelskede mig i fotografiet, havde jeg ikke tænkt så meget på, at min identitet også ville blive bygget op på at være selvstændig. Cille giver mig en masse inspiration fra andre mega seje selvstændige kvinder.

blog 

Fries before Guys

Nanna og Josephine er to Aalborg-piger (som mig selv), som tager emner op, der rører kvinder i 20'erne. Jeg interesserer mig meget for feminisme og kropspositivitet, og det og meget mere taler de om på en meget kærlig og morsom facon. De får mig altid til at grine og rammer også bare plet på nogle af de emner, man tumler med i 20'erne. Er ret sikker på, at alle vil kende dem i medieverdenen om nogle år.

podcast

Hot dudes with dogs

Jeg elsker mænd. Og jeg elsker hunde. Som selvstændig tillader jeg ofte mig selv at have lange morgener med radio og kaffe. Helt perfekt side at ligge og scrolle ned ad, mens man lige vågner mandag morgen og gør sig klar til ugens opgaver, haha.

instagram

Geetisk Råd, P1

Geeti Amiri er en rockersej dansk-afghansk pige. Hun er på min alder og har haft et vildt liv med social kontrol, vold i hjemmet og ophold på krisecenter. I radioprogrammet ’Geetisk Råd’ på P1 inviterer hun hver uge et panel ind for at diskutere emner og dilemmaer i forbindelse med indvandring, kultur og det svære i at være en generation, der er opvokset i Danmark, men har forældre, der følger for eksempel den afghanske kultur. Det er SÅ lærerigt, og efter at have hørt alle afsnit føler jeg mig reelt meget klogere på de problematikker, der diskuteres.

podcast

Marie Hald er selvstændig fotojournalist.

0 Kommentarer