Fire medietip fra Karen Clement

Journalisten beder en række mediemennesker afsløre guldkornene i deres browserhistorik, magasinholder og app-samling. Her er fire medietip fra Karen Clement, politisk reporter på TV 2 

Strangers

Eksildanskeren Lea Thau star bag den amerikanske podcast ’Strangers’. Det er historier om almindelige mennesker, som kunne være din nabo. Men der bliver virkelig løftet dyner. En kvinde fortæller for eksempel historien om mandens overgreb på deres døtre. Jeg vil ikke fortælle, hvad der sker, for du skal finde den og lytte til den! (podcast)

Firstmomproblems

Jeg skal være mor til sommer, og som maven vokser, ændrer mine interesser sig også stille og roligt. Firstmomproblems.dk er førstegangsmødre, der blogger om hverdagen med de små vidundere/krapyler. Normalt mener jeg, at man er nødt til selv at begå fejl for at lære rigtigt af dem, men det er alligevel dejligt at læse om de fejl og succeser, andre kvinder har haft. Og konstatere, at børnene overlever!

firstmomproblems.dk

Borgen Unplugged

Det kan godt være, at Henrik Qvortrup er røget ud af det gode selskab. Men han er stadig overordentligt godt selskab i høretelefonerne. Med ’Borgen Unplugged’ viser Qvortrup og hans fætter Thomas, der er vært på programmet, at der kan være en vej frem for en dansk podcast, der ikke har et stort medie i ryggen. Og de skarpe politiske analyser glæder jeg mig til hver uge. (podcast)

Peter Becher Damkjær 

Peters helt åbne og offentlige facebookside er det sjoveste, jeg kender. Han er journalist og bagsideredaktør på Fyns Amts Avis, hvor jeg selv har en fortid. På Facebook laver han dagligt rebusser over forskellige temaer blandet med lidt satirisk kritik af tabloide rubrikker og sproglige fejl. Mangler du en overspringshandling, så find den her. Og hvis chefen spørger, er en rebus jo hjernegymnastik! (facebookprofil)

0 Kommentarer