Fire medietip fra Christian Lehmann

Journalisten beder en række mediemennesker afsløre guldkornene i deres browserhistorik, magasinholder og app-samling. Her er fire tip fra Christian Lehmann, kommunikationschef i LO. Blandt andet til at følge med i den amerikanske præsidentvalgkamp

Jobindsats.dk    

Jobindsats kunne sagtens være nemmere, enklere og mere overskuelig at bruge. Alligevel er denne database en af de oversete guldgruber af historier og baggrundsviden for enhver, der beskæftiger sig med arbejdsmarkedet. Da jeg var i Beskæftigelsesministeriet, oplevede jeg gentagne gange at få aktindsigtsanmodninger på oplysninger, man frit kunne finde i databasen. Folk troede simpelthen ikke på, at det var noget, de bare kunne finde selv. 
jobindsats.dk

Prezi 

Folk omkring mig, der er ivrige power pointere, siger, at Prezi er det sejeste nye præsentationssoftware. Jeg har den med for at virke fremme i konference-skoene – for det skal man jo være som ny kommunikationschef. Det ser flot ud, men jeg er dog lidt i tvivl om, om al denne zoomen ind og ud og flyven frem og tilbage ikke i virkeligheden bare er en ny tids clipart, som vi dropper igen om et års tid. Vi får se. 

prezi.com

Electoral-vote.com 

Ja, ja, ja. Der er kommet alt muligt mere smart og la-di-da sidenhen, men for mig har electoral-vote siden 2004 været den ultimative nørdeside om amerikanske præsidentvalgkampe. Der er ikke ændret en fis, men den er ekstremt nem at danne sig overblik med, især når primærvalgene er overstået, og selve præsidentvalgkampen går i gang.  

electoral-vote.com

Pitchfork 

Jeg er meget musikinteresseret, men har simpelthen ikke tid til at følge RIGTIGT med mere. Så er det godt, at der findes sådan nogen som Pitchfork. Det er et Chicago-baseret efterhånden navnkundigt musiksite, der (hvis min ven Lewis ikke er i nærheden) er min væsentligste kilde til viden om, hvad der sker på især indie-musikfronten.

pitchfork.com

Christian Lehmann er kommunikationschef i LO

0 Kommentarer