Fire DR-redaktioner flyttes til provinsen – se dem her

I alt fire hele DR-redaktioner flyttes til Aarhus og Aalborg som en del af en plan om at styrke DR i provinsen. Derudover får DR Aarhus en udvidet kulturredaktion. Se listen over de berørte redaktioner her

DR Sporten, DR Vejret, ’Madmagasinet’ på DR1 og ’Kontant’ på DR1 flytter fra DR Byen i København til Aarhus. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Flytningerne er resultatet af en plan for at styrke DR i provinsen, som netop er blevet varslet for alle medarbejderne på et møde.

Hvis de berørte medarbejdere ikke accepterer tilbuddet om at flytte ud af hovedstaden, kan de blive opsagt, lyder det fra ledelsen.

Ud over de fire redaktioner, som udflyttes, får Aarhus en udvidet kulturredaktion, mens DR Fiktion bliver samlet i DR Byen.

DR skriver desuden, at mediehuset udvider sine aktiviteter i Aalborg med et nyt center for innovativ formidling af videnskab og undervisning.

”DR er til for hele befolkningen, og vi har i de seneste år styrket DR’s tilstedeværelse uden for hovedstaden. Det har været en succes, og vi tror på, at vi kan gøre endnu mere. Jeg er glad for, at vi nu kan tage endnu et markant skridt for at sikre, at DR også i fremtiden er relevant for alle i Danmark,” siger Michael Christiansen, bestyrelsesformand i DR, i pressemeddelelsen.

0 Kommentarer