Festival for tv-folk

 

 

Tv-branchens årlige festival finder i år sted i dagene 27.-29. august i Cinemaxx Teatret i København, hvor omkring 400 mennesker med relation til branchen mødes. Det er muligt at overvære mere end 50 oplæg fra kompetente kræfter inden for tv-verdenen i løbet af festivalen.

Festivalen sætter i år fokus på blandt andet visual storytelling. Under overskrifter som »død over dækbilleder« og »symbolik og modige journa-lister« vil Peter Holm og Henriette Ladegaard fra DRs 19direkte give en introduktion til, hvordan man overfører amerikansk storytelling til danske nyheder. En lang række internationale tv-folk gæster også festivalen for at give deres bud på fremtidens tv. Blandt mange andre Gary Carter, der er en af de mest kompetente personer, når det drejer sig om ide- og formatudvikling. Gary Carter var med til at udvikle Survivor, originalkonceptet bag Robinson Ekspeditionen og Hvem vil være millionær. Af de øvrige sværvægtere bør også nævnes Stephen Walker, som for nylig har vundet den prestigefyldte Golden Rose og International Press Prize på Montreux for programmet »Faking it«, som vi snart får at se i en dansk version.

Producentforeningen og DJ har i samarbejde med festivalen udskrevet en konkurrence om den bedste ide til et tv-program. Sidste tilmel-dingsfrist til konkurrencen er den 14. august.

En nyskabelse er indstiftelsen af TEKNIK-prisen. Der er priser til årets fotograf, lydtekniker, redigeringstekniker og production team.
Og de kollegiale skulderklap og anerkendende blikke fortsætter lørdag, hvor uddelingen af Årets tv-pris lukker og slukker Tvfestival.dk 2003.

http://www.tvfestival.dk

0 Kommentarer