Ferie til 30. juli

Onlineredaktionen på Journalisten.dk holder sommerferie. Vi vil stadig moderere debatten, men vi vender først tilbage med daglige nyheder igen mandag den 30. juli.I ugerne 27-30 skal henvendelse om annoncering på blad og net ske til DGmedia på TLF 7027 11 55 eller email: epost@dgmedia.dk , mærket. Annoncer, Journalisten.I katastrofetilfælde kan man kontakte webredaktøren på 2725 8027.

Onlineredaktionen på Journalisten.dk holder sommerferie. Vi vil stadig moderere debatten, men vi vender først tilbage med daglige nyheder igen mandag den 30. juli.

I ugerne 27-30 skal henvendelse om annoncering på blad og net ske til DGmedia på TLF 7027 11 55 eller email: epost@dgmedia.dk , mærket. Annoncer, Journalisten.

I katastrofetilfælde kan man kontakte webredaktøren på 2725 8027.

5 Kommentarer

Anne Kathrine Spangsberg
26. JUNI 2007
Fino-fino

Kære Jacob & Ole

Det er helt fint med mig, at I har rettet i teksten:-) Mit ærinde var også mest at gøre opmærksom på, at I fik skældt ud på en masse debattører, som altså ikke leverer perfide indlæg.
God sommer!

  

Ole Nørskov
25. JUNI 2007
Skoleinspektørens besked

Kære Anne Kathrine Spangsberg,

Min besked om, at vi sletter kommentarer også i ferien, var ikke ment som en løftet pegefinger over for "menige medlemmer," det var tænkt som en besked til nogle få - undskyld udtrykket - tåber, som muligvis ville se vores feriebesked som en invitation til at spamme sitet.

Men jeg er enig med dig i, at det virker lidt, som når skolelæreren starter dagen med at skælde ud over de elever, som ikke er dukket op. Derfor har jeg nu redigeret lidt, så teksten forhåbentlig fremstår lidt venligere.

VH

Ole Nørskov, webredaktør

Jakob Elkjær
25. JUNI 2007
Enig, der er sket en positiv udvikling

Kære Anne Katrine Spangsberg

Jeg er meget enig med dig, i følgende: 'Debattens niveau er steget betragteligt efter relanceringen: mange indlæg er seriøse, der bliver snakket faglighed og etik, hvor der førhen på den gamle side mest blev kastet med mudder og sludret indforstået  - og uforståeligt - mellem nogle få ivrige debattører.'

Mange flere deltager i debatten, fordi den ikke længere har samme karakter af mudderbad, og det er vi meget glade for på Journalisten.

Det skyldes to forhold. Dels er der nu konkrete oplæg til diskussioner i form af blogindlæg og artikler og dels modererer vi debatten og fjerner de perfide, de anonyme og de uvedkommende indlæg. Dem er der heldigvis ikke så mange af, men de kommer stadig.

Med venlig hilsen

Jakob Elkjær, redaktør 

 

Anne Kathrine Spangsberg
25. JUNI 2007
Er vi kun sådan?

Det er yderst sjældent, at jeg skriver herinden, men jeg følger da flittigt med som læser af både nyheder og indlæg i jeres blogs og i debatten.

Og jeg synes faktisk at debattens niveau er steget betragteligt efter relanceringen: mange indlæg er seriøse, der bliver snakket faglighed og etik, hvor der førhen på den gamle side mest blev kastet med mudder og sludret indforstået  - og uforståeligt - mellem nogle få ivrige debattører.

Derfor er det ærgerligt, at meddelelsen til brugerne af sitet  bare lyder: at "perfide, uvedkommende og anonyme kommentarer" nok skal blive slettet på trods af redaktionens sommerferie.
Er det alt, hvad I forestiller jer, at vi menige medlemmer kan få sommeren til at gå med? Er det "skoleinspektøren" som på forhånd uddeler eftersidninger til de vanartede unger, som ikke kan klare sig uden opsyn?

Øv.øv.

Bent Otto Hansen
25. JUNI 2007
Så er jeg mere rolig...

Det glæder mig at I vil slette uvedkommende og perfide kommentarer. I er hårdt nok ramte i forvejen. Det er faktisk synd for jer. Godt at I endelig får noget ferie...arme, stakkels jer. Var det for perfidt og uvedkommende? Ellers må forbundet sørge for noget krisehjælp.

 

Flere