Fem faste ansigter skal styre TV Avisen

Endnu mere sundhedsstof, tendenser og moderne liv - og faste ansigter i værtsrollerne - skal være TV Avisens nye anker i nyhedsstrømmen

Endnu mere sundhedsstof, tendenser og moderne liv – og faste ansigter i værtsrollerne – skal være TV Avisens nye anker i nyhedsstrømmen

Kim Bildsøe Lassen vil være TV Avisens faste ansigt mod verden på hverdagene. Lillian Gjerulf Kretz får den faste vagt om søndagen.

Det skriver DR Presse om relanceringen af TV Avisen, der starter den 3. september.

DR har udpeget et gennemgående værtshold, der »skal være med til at give seeren en oplevelse af kontinuitet i nyhedsformidlingen«.

DR vil styrke nyhedsformidlingen med mere politik, udland og økonomi, men derudover også en større dækning af sundhed, nye tendenser og det moderne liv.

TV-Lægen Peter Qvortrup Geisling skifter til TV Avisen og bliver fast sundhedskorrespondent.

Med på det faste værtshold er også Tine Gøtzsche og Klaus Bundgård Poulsen. Ny vært fra 1. oktober er Charlotte Beder, mens Mette Walsted Vestergaard er på barsel indtil 2013.

Fra den 3. september vil TV Avisen køre kl. 18.30, 19.55 og 21.30 på hverdage. Søndag fortsætter 21 Søndag på sit vanlige tidspunkt.

1 Kommentar

Lasse Glavind
22. AUGUST 2012
Re: Fem faste ansigter skal styre TV Avisen

Så er TV Avisen reddet!

Med så visionær en plan og med så mange stærke værtskort på hånden, så må TV Avisen fra nu af da blive i international topklasse. Det her lugter på ingen måde af, at kaptjanen på den synkende skude lægger kursen om med faste mellemrum i en alkymistisk tro på, at noget dybt vand har mere opdrift end andet.

Nu fører TV Avisen igen med 33-32 over TV2 Nyhederne på relanceringsfronten.

Tillykke Danmark - DR styrer for vildt!