Fejl i forsendelsen af Journalisten nummer 5

 En teknisk fejl hos vores trykkeri var årsag til, at der blev trykt forkerte navne eller adresser på en stor del af de blade (Journalisten nummer 5), der blev postomdelt i sidste uge. En del af oplaget blev tilbageholdt inden udbringningen.Et genoptryk af hele oplaget blev straks sat i gang for at sikre, at alle fik mindst ét blad bragt til døren. Det bør være abonnenterne i hænde senest onsdag den 22. marts.

 

En teknisk fejl hos vores trykkeri var årsag til, at der blev trykt forkerte navne eller adresser på en stor del af de blade (Journalisten nummer 5), der blev postomdelt i sidste uge. En del af oplaget blev tilbageholdt inden udbringningen.

Et genoptryk af hele oplaget blev straks sat i gang for at sikre, at alle fik mindst ét blad bragt til døren. Det bør være abonnenterne i hænde senest onsdag den 22. marts.

Den tekniske fejl påvirker hverken de medlemsoplysninger, DJ har stående, eller postvæsenets adresseoplysninger.

Det er derfor ikke nødvendigt at kontakte hverken Journalisten, DJ eller Post Danmark, hvis man modtager et eksemplar af Journalisten nummer 5 med forkert navn eller adresse påtrykt.

Trykkeriet afholder alle ekstraudgifter i forbindelse med genoptryk og ekstra udbringning.

0 Kommentarer