Farvel til 24syv – søger ikke forlænget sendetilladelse

”Rejsen slutter til oktober. Berlingske Media har besluttet ikke at genansøge om at drive den fjerde radiokanal.” Sådan skriver Radio24syv-ejer Berlingske Media i en pressemeddelelse. Netop nu er der infomøde på radioen (opdateret kl 12.11)

Radio24syv søger ikke om at forlænge sendetilladelsen på grund af krav om udflytning. Det oplyser Berlingske Media i en pressemeddelelse. 

”Radio24syv har været et enestående bekendtskab for Berlingske Media. Radioen har givet lytterne et væld af oplevelser. Rejsen slutter til oktober. Berlingske Media har besluttet ikke at genansøge om at drive den fjerde radiokanal,” lyder det i meddelelsen. 

Berlingske Media ejer i dag 70 procent af Berlingske People, som har drevet Radio24syv i over syv år. Men på grund af kravet fra regeringen og Dansk Folkeparti om, at radiokanalens hovedredaktion skal være lokaliseret mindst 110 kilometer fra København, byder de altså ikke på FM4. 

”Naturligvis kan man drive radio fra Aarhus eller en anden by i provinsen, men det bliver ikke Radio24syv. Radio24syv er drevet fra København, og Berlingske Media ville skulle begynde forfra i en by, hvor vi ikke har vores base. Det ville blive dyrere og dårligere,” lyder det i pressemeddelelsen.

På Twitter skriver koncernchef i Berlingske Media Anders Krab-Johansen, at det piner ham at sige farvel til Radio24syv. 

Vært på 24-syv-programmet ’55 Minutter’ Tinne Hjersing Knudsen skriver på Twitter, at dagens nyhed lige nu fordøjes med Fernet Branca på programchef Mikael Bertelsens kontor.

Opdateret kl. 12.11: Tweets og flere detaljer fra pressemeddelelsen er tilføjet.

1 Kommentar

Kim Norrgren
28. MARTS 2019
Så vandt idiotien igen. Radio
Så vandt idiotien igen. Radio banko, borgmester varmluft snak, små tings nyheder og hygge hejsa istedet.
Trist at mennesker med meninger som de tør stå frem med skal være OFF.