search

Farvel og tak

Nogen har måske bemærket, at der har været temmelig tamt på denne blog de seneste to måneder (hvis her altså overhovedet nåede at blive vildt...).

Nogen har måske bemærket, at der har været temmelig tamt på denne blog de seneste to måneder (hvis her altså overhovedet nåede at blive vildt…). Det skyldes ikke kun, at jeg har holdt sommerferie langt fra civilisationen, men også – må jeg desværre indrømme – at jeg ikke længere har mulighed for at prioritere den tid, det kræver at føre en brugbar blog. Derfor stopper mit engagement her på sitet med prøvetidens udløb (hvilket i princippet vil sige fra 1. august d.å.)

De brugere på journalisten.dk, der er særligt interesserede i kommunikation, PR og deslige, er meget velkomne til at flytte med over på Blogging PR, hvor jeg sammen med mine kolleger tager kommunikation, PR og markedsføring under kærlig behandling.

Tak for denne gang.

Rikke

Kommentarer
0
Denne artikel er lukket for kommentarer.
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen