Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
07:54 02.11.2023 Kerstin Bruun-Hansen

Faktatjekmedie hyrer tidligere DR-dokumentarchef

Faktatjekmedie hyrer tidligere DR-dokumentarchef

Privatfoto

Det danske faktatjekmedie TjekDet har ansat to erfarne profiler, der vil bidrage til at styrke TjekDets position i kampen mod misinformation og desinformation. Det skriver mediet på sin hjemmeside.

Der er tale om tidligere dokumentarchef i DR, Steen Jensen, der hos TjekDet får titel af indholdsredaktør, og Morten Ro, der bliver engagementsredaktør.

Steen Jensen har i en lang årrække været ansat i DR, blandt andet som chef for DR Dokumentar og ’Kontant’ i DR, mens Morten Ro har en fortid som nyhedsredaktør og har rådgivet en stribe danske og internationale medier i at udvikle deres tilgang til engagement og brugerinddragelse

Ansættelserne sker på et tidspunkt, hvor TjekDet er i gang med at udvide redaktionen med flere skrivende og projektmedarbejdere. I løbet af de kommende måneder vil op imod 14 medarbejdere have deres daglige gang på mediet.

TjekDet blev etableret af Ugebrevet Mandag Morgen i 2017. I august 2020 blev TjekDet et selvstændigt medie, og i sommer blev mediet en del af medieforliget og fik en bevilling på finansloven.

SENESTE NYT

Flere nyheder