Fagfestival ramt af ændringer

Den tredobbelte Pulitzer-vinder Walt Bogdanich, chef for Google i Danmark Peter Friis og journalist og filminstruktør Christoffer Guldbrandsen har alle meldt afbud til Fagfestival '08.

Den tredobbelte Pulitzer-vinder Walt Bogdanich, chef for Google i Danmark Peter Friis og journalist og filminstruktør Christoffer Guldbrandsen har alle meldt afbud til Fagfestival '08.

Tre sessioner er blevet aflyst ved årets Fagfestival 2008. Christoffer Guldbrandsens film om Liberal Alliance, "Dagbog fra Midten", er blevet så forsinket, at de medvirkende endnu ikke har givet tilladelse til, at fagfestivalen må vise klip fra filmen. Reporter og redaktør på New York Times og tredobbelt Pulitzer-vinder Walt Bogdanichs søn er alvorligt syg. Og sidst skal chefen for Google i Danmark, Peter Friis, deltage i et ledermøde i Tyskland.
Alle tre sessioner "Dagbog fra Midten", "Sådan arbejder en Pulitzer-vinder" og "Google: Søg i fremtiden" udgår fra fagfestivalens program.

Per Mikael Jensen dropper også fagfestivalen, hvor han ellers skulle deltage i to sessioner. I den første, "CNN-topchef om nettet og tv" bliver han afløst af tidligere chef for DR 2 Gitte Rabøl. I den anden session "Nye aktører, nye vilkår" bliver han erstattet af EBay-chefen Jacob Agraou, som købte Den Blå Avis i oktober for 2,1 mia. kr.
Desuden deltager den nye justitsminister, Brian Mikkelsen, i stedet for tidligere justitsminister Lene Espersen. Journalistforbundet har yderligere tilføjet to nye sessioner til programmet.
Københavns overborgmester, Ritt Bjerregaard, deltager i "Ritt om politikkens dilemmaer" med Vibeke Hartkorn som vært. Den senest tilføjede begivenhed er den engelske session "Quadridimensional Journalism".

Journalistens redaktion er til stede på Fagfestival ´08, hvor de vigtigste og de mest spændende sessioner vil blive dækket.

Se festivalens program her

Læs også Fagfestival-artiklerne: Tabte idealer og sygelig loyalitet, Politikere tillægger medierne stor magt, Krigsforfatter kommer til Fagfestival, Årets største journalist-festival klar

0 Kommentarer