Fagfestival 2018 er i gang – her ankommer gæsterne på den røde løber

Fagfestival er i gang, og Journalisten har rullet den røde løber ud! Se, om du kan finde dig selv, din kollega eller din studiekammerat på Jacob Nielsens billeder

I dag starter medie- og kommunikationsbranchens store fætter-kusine-fest – Fagfestival – i Odense.

Dit fagblad Journalisten har rullet den røde løber ud. Vores fotograf Jacob Nielsen tager billeder af så mange som muligt, efterhånden som medlemmerne ankommer til Odeon, hvor omkring 1.000 DJ-medlemmer søndag og mandag deltager i Fagfestival.

Klik på et af billederne nedenfor, gå på opdagelse i albummet og se, om du kan finde dig selv, dine kolleger eller dine gamle studiekammerater. Fotografering er nu lukket, men galleriet vokser, efterhånden som vi får alle billeder lagt op.

 

 

 

 

 

 

2 Kommentarer

Luci Smith, Billedredaktør
5. NOVEMBER 2018
Må undskylde min brok efter
Må undskylde min brok efter at have læst teksten. For hurtigt på aftrækkeren. Beklager.

I øvrigt flotte pix med det baggrund. Godt!
Luci Smith, Billedredaktør
5. NOVEMBER 2018
Fotografen Jacob Nielsen er
Fotografen Jacob Nielsen er kun krediteret på det øvreste pix. Rart at se, at nogen hyrede en rigtig fotograf for en gangs skyld. Jeg er så træt af, at se på pix taget på tlf af folk, der ikke kan fotografere og som burde have slettet i stedet for at have publiceret.

Husk at kreditere fotografen sammen med journalisten. Eller under hvert pix. Eller begge dele. Vi er nogen, der har det med fotografer, som vi har med trommeslagere i Jazz: det er dem, der er interessant. Tak.