Få det forkromede overblik over fusionen

Journalisten har lavet en interaktiv tidslinje over forløbet, der begyndte med forsigtige frierier tilbage i 2002, og som i 2015 kan ende med en fusion mellem DJ og Kommunikation og Sprog (KS). Her vil vi løbende opdatere om forløbet

I foråret 2015 kan en fusion mellem DJ og fagforbundet Kommunikation og Sprog (KS) være en realitet. Inden da er der dog en række vigtige begivenheder og beslutninger, der skal træffes. 

Næste afgørende trin i fusionsvalsen trædes, når DJ afholder Fagligt Forum den 23.-24. april 2014. Her skal ikke stemmes, men de delegerede skal drøfte fusionen med udgangspunkt i et statuspapir fra hovedbestyrelsen. Inden dette møde afholdes der generalforsamling i kredse og grupper i DJ, hvor fusionen også er på dagsordenen.

Nedenfor kan du bladre frem og tilbage i Journalistens interaktive tidslinje over fusionsforløbet mellem DJ og KS. 

Når du fører musen hen over højre side af teksten, får du mulighed for at bladre videre til næste punkt på tidslinjen. Du kan også zoome ind og ud og selv trække dig frem eller tilbage i forløbet.

SE TIDSLINJEN I FULD SKÆRM: Klikker du her, åbner tidslinjen i et nyt vindue, hvor den vises i fuld skærm.

1 Kommentar

Jan August Hillers
27. JANUAR 2014
Tak for det.

Tak for det.
Selv er overbevist om at fusionen er sådan noget der ser pænt ud teoretisk men mangler indtil flere faktorer af den type, der ikke indgår med nok vægt, således at det bliver en meget skidt beslutning for forbundets medlemmer - men sikkert godt for dets ansatte. Og de skal da have det godt, men deres arbejdsgivere, medlemmerne, skal have det bedre.
Det Fri Aktuelt så også fantastisk ud - i teorien.