Euromans redaktør stopper

»Det har været en fantastisk privilegeret rejse,« siger Euromans redaktør, Mads Lange, der stopper efter 12 år på posten.

»Det har været en fantastisk privilegeret rejse,« siger Euromans redaktør, Mads Lange, der stopper efter 12 år på posten.

Euromans redaktør, Mads Lange, stopper som redaktør og skifter i stedet til freelance med »et par journalistiske projekter« i støbeskeen.

Du stopper som redaktør på Euroman?

»Jeg har været på Euroman i 14 år – de 12 som redaktør. I den tid er Euroman vokset og blevet til en masse ting. Nu trænger brandet Euroman så også til at blive videreudviklet, og jeg kunne mærke, at jeg ikke er 100 procent motiveret til at tage endnu et træk. Jeg har aftjent min værnepligt, føler jeg. Derfor syntes jeg, at det var tid til at give stafetten videre.«

Det var jo ret kort varsel?

»Nej, det er bare, fordi det er blevet offentligt. Det har jo været kendt hernede i et stykke tid, og jeg har tænkt over det i tre år. Euroman er bare et rigtigt dejligt sted at være, og derfor har det været svært at forlade.«

Har du gjort dig nogen overvejelser om, hvad du så skal lave nu?

»Foreløbig skal jeg ud og være freelance, og jeg har et par journalistiske projekter, som jeg skal have lavet, og som jeg glæder mig rigtig meget til.«

Snart forhenværende redaktør Mads Lange afviser, at han har sure miner i forhold til Euroman.

»Haha, nej er du rigtig klog. Det har været sådan en oplevelse for mig. Det har været en fantastisk privilegeret rejse at være med til at bygge den redaktion og dét journalistiske miljø op. Og jeg synes også, at vi efterlader et andet niveau for magasinjournalistik. Vi har i hvert fald skubbet til – føler jeg – nogle journalistiske normer for, hvad magasinjournalistik kan i dag. Man kan jo ligesom være tømt, og det tror jeg, at jeg følte lidt, at jeg var nu. Men sure miner? Det er der ikke. Tværtimod.«

0 Kommentarer