EU-politikere får nyt radioprogram

De to EU-politikere Dan Jørgensen (S) og Morten Messerschmidt (DF) skal tørne sammen hver søndag i det nye program "Europa i flammer" på Radio24syv.

De to EU-politikere Dan Jørgensen (S) og Morten Messerschmidt (DF) skal tørne sammen hver søndag i det nye program "Europa i flammer" på Radio24syv.

Morten Messerschmidt (DF) er en af Danmarks skarpeste kritikere af EU. Dan Jørgensen (S) er varm fortaler for EU. De to tørner jævnligt sammen i Europa-Parlamentet i Bruxelles – nu får de deres eget radioprogram.

Hver søndag skal de to EU-politikere diskutere EU fra klokken 18.05 til 19.00 på Radio24syv. Det sker i det nye program "Europa i flammer".

»Ingen medier i Danmark er endnu lykkedes med at gøre EU-stoffet vedkommende og engageret. Nu skal Jørgensen og Messerschmidt løse den svære opgave, og jeg kan garantere, at denne gang er det personligt,« udtaler kanalchef Mikael Bertelsen i en pressemeddelelse.

Pointen er netop at gøre op med EU som talende jakkesæt og direktiver, og i stedet live debatten op.

»Der er alt for lidt om EU i dansk radio. Ambitionen er, at lave et EU-program som folk faktisk vil synes er sjovt at lytte til. Jeg glæder mig til at få mulighed for at rive hovedet af Morten Messerschmidt en hel time hver uge,« udtaler Dan Jørgensen i meddelelsen.

»Hvis jeg var Dan Jørgensen, ville jeg være mere bekymret for mit eget hoved og de eu-tanker, der er indeni. EU er ved at falde fra hinanden og det eneste, Dan bekymrer sig om, er at rive hovedet af os, der tør tale Rom midt imod,« svarer Messerschmidt.

0 Kommentarer