Et kendt ansigt

»Vi har ingen ny kandidat til formandsposten. Pladsen er ledig, det er et stort problem.«
  • »Vi har ingen ny kandidat til formandsposten. Pladsen er ledig, det er et stort problem.«

Selv om medlemmerne i Kreds 5 i et år har vidst, at Jens Utofts fjerde formandsår også er hans sidste, venter ingen ny kandidat i det midt- og vestjyske. »Vi er sent ude,« erkender Utoft, der ikke vil lade sig lokke af de besnærende meldinger fra medlemmerne: Hele 10 ud af 15 ved, han er formand for kredsen – dermed er han suverænt den kredsformand, der har slået sit navn bedst fast.
Og Kreds 5 har det øjensynlig godt. Kun to svarer, at de aldrig har deltaget i et kredsarrangement. Og selv om godt halvdelen mener, at kredsen er enten ligegyldig eller ikke særlig vigtig, så er der kun én, der ligefrem ønsker kredsen lukket.
»Jeg mener bestemt, medlemmerne har fået noget for pengene – også flere arrangementer end vi har lovet,« siger Utoft. Heller ikke i Kreds 5 er det dog den faglige kamp, der fylder kredsens mødekalender – og Jens Utoft er ikke døv for kritik af kredsenes virke.
»Personligt er jeg ligeglad med, om man nedlægger kredsen. Den skal bestå, hvis medlemmerne synes, der er brug for den,« siger Utoft.

0 Kommentarer