search

Et foruroliget brev til en ven

Kære net-medie, Jeg er ked af, at jeg bliver nødt til at skrive dette brev til dig. Jeg havde håbet, at det ikke var blevet nødvendigt. Måske var det naivt af mig.

Kære net-medie,

Jeg er ked af, at jeg bliver nødt til at skrive dette brev til dig. Jeg havde håbet, at det ikke var blevet nødvendigt. Måske var det naivt af mig.

Jeg skriver som en ven, der elsker det, du laver, og den, du er. Jeg elsker dine artikler, dine billedgallerier, dine gode rubrikker og de enkelte web 2.0-elementer, du får flettet ind hos dig.

Det er bare én ting, som jeg bliver nødt til at gøre dig opmærksom på.

I løbet af de seneste år er jeg alt for ofte blevet skuffet, når jeg så de videoindslag, som du har produceret. Kvaliteten er ganske enkelt ikke god nok.

Der, hvor jeg burde få en lagkage af fascinerende, væsentlige, sensationelle og aktuelle tv-indslag, får jeg en tør digestive-kiks uden mælk til.

Eksemplerne er desværre alt for mange. Men for at undgå en detaljeret konkurrence i efterkritik har jeg kogt mine frustrationer ned til tre gode råd, som du kan bruge.

1. Skær ind til benet. Langt er ikke nødvendigvis godt.
2. Læg vægt på fascinerende, væsentlige og sensationelle historier.
3. Tænk på kvalitet frem for kvantitet. To indslag er måske bedre end 10.

Jeg ved, at du har haft en svær barndom, og at du ikke er vant til at lave tv. Men det er ikke længere en undskyldning, for du har snart gjort det i flere år.

Hvis web-tv skal have en plads hos dig i fremtiden, så gør noget ud af det. Det koster måske penge, men hvis du gør det godt, så lover jeg, at jeg kommer igen og igen og igen og igen … og det betyder flere klik … og det giver flere penge i kassen …

Kærlig hilsen
Filip

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen