search

Et arbejdende værksted

Webprojekter er altid forsinket.

Webprojekter er altid forsinket.

"Vi flyver, når vi flyver," lød kommentaren fra en af vores konsulenter for nylig. Som ex-dagbladsjournalist har jeg et noget mere håndfast forhold til deadlines. Vi flyver 1. maj. Det har været målet gennem hele forløbet.

Men samtidig står det klart, at der er ting vi ikke når at blive færdige med, og at webstedet i starten vil være et arbejdende værksted.

"Skal vi så ikke skrive 'beta' efter vores logo," foreslog Jakob Elkjær – Journalistens redaktør og min chef.

Men jeg er meget enig med Computerworlds chefredaktør, Mikael Lindholm, som (frit fra min hullede hukommelse) for nylig sagde, at alle medier i er nødt til at definere sig som beta-medier. Man kunne også omformulere det: Når man alligevel aldrig bliver færdig, giver det ikke mening at kalde sig beta. Det gør Nyhedsavisen stadig. Men hvornår er avisen.dk færdigudviklet?

Kunsten er så bare at sørge for at brugerne opfatter Journalisten.dk som et medie i evig udvikling frem for som et websted under construction.

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen