Er pensionister ikke rigtige medlemmer?

>>Regnes vi pensionister ikke for 'rigtige' medlemmer, eller mener man bare, at vi i hvert fald ikke bør have mulighed for at vinde sådan en Ipod-dims?<<

>>Regnes vi pensionister ikke for 'rigtige' medlemmer, eller mener man bare, at vi i hvert fald ikke bør have mulighed for at vinde sådan en Ipod-dims?<<

URIMELIGT.
Kære forbund
– forleden sendte du mig en opfordring til at deltage i en test af Magasinet K og vinde en Ipod Nano. Det ville jeg da gerne, selv om jeg ikke aner, hvad sådan en Ipod Nano er for en dims, men det kunne jeg så bare ikke. For at deltage skulle jeg opgive mit arbejdssted, men sådan et har vi pensionister jo ikke, og under "uddannelse" var der heller ikke nogen mulighed for at svare "god gammeldags mesterlære".

Spørgeskemaet var indrettet sådan, at systemet – meget hårdnakket – ikke ville lade én komme videre, før alle spørgsmål var besvaret, og så måtte jeg jo lyve mig til en arbejdsgiver, jeg ikke har, men det synes jeg ikke er rimeligt.

Regnes vi pensionister ikke for 'rigtige' medlemmer, eller mener man bare, at vi i hvert fald ikke bør have mulighed for at vinde sådan en Ipod-dims?

– Povl Høst-Madsen

SVAR.
Kære Povl Høst-Madsen
– jeg skal først og fremmest beklage, at kategorien "pensionist" ikke var mulig at afkrydse. Når vi i DJ laver den slags undersøgelser, går de altid til udvalgte målgrupper blandt medlemmerne, så vi så præcist som muligt kan få svar på det, vi spørger om. Her sker det desværre engang imellem, at forskellige svarkategorier i forbindelse med spørgsmål overses. Der skal vores egenkontrol være bedre.

Pensionister er selvfølgelig lige så rigtige medlemmer som alle andre medlemmer af DJ, og dette burde også være afspejlet i spørgeskemaet.
Jeg håber i øvrigt, du er glad for Magasin K – det er jo til for alle medlemmer af DJ.

PS: En Ipod er en medieafspiller af elektroniske filer til for eksempel musik eller film. Man kan vel kalde det en moderne walkman.

– Troels Johannesen, kommunikationskonsulent, DJ

0 Kommentarer