Er det rimeligt, at folk i din branche har mindre troværdighed end journalister?

"Når jeg vurderer journalisters troværdighed, så gør jeg det på baggrund af de oplevelser, jeg selv har haft"

"Når jeg vurderer journalisters troværdighed, så gør jeg det på baggrund af de oplevelser, jeg selv har haft"

. Foto: Uffe Karlsson
Morten Møller-Hansen, brugtvognsforhandler, Stabil A/S – foto: privat

»Nej, det er ikke rimeligt. Når jeg vurderer journalisters troværdighed, så gør jeg det på baggrund af de oplevelser, jeg selv har haft. Jeg har været vidne til et trafikuheld og et røveri. Det, der blev udlagt af journalisterne, kunne jeg slet ikke genkende. Når man selv har oplevet en situation, og det, man oplever, ikke stemmer overens med det, journalisterne beskriver, så kan man ikke andet end at stoppe op og spørge: Hvad sker der her? Efter min mening ligger journalisters troværdighed ikke ret højt.«

 

. Foto: Uffe Karlsson
Henrik Hauthorn Jensen, kommunikationskonsulent og journalist, Home – foto: privat

»Faktisk kan det vel ikke stå værre til med ens image; end at være journalist og arbejde for en ejendomsmæglerkæde. Uanset hvem der ligger over hvem, synes jeg ikke, det er berettiget, at vi ligger så langt nede. Jeg møder stort set kun seriøse og engagerede mennesker – både blandt ejendomsmæglere og journalister. Men som brancher er vi alt for dårlige til at arbejde med vores image og rykke folks opfattelse af os.«

0 Kommentarer