Er det blevet sværere at inddrive betaling hos kunderne?

Sofie Pedersen, freelancejournalist, Stickelbergs Bureau»Det synes jeg ikke, at jeg har oplevet, men der har da været et par regninger, hvor der er gået lidt længere tid, før jeg har fået betaling. Om det skyldes finanskrisen, ved jeg ikke. Det har kun været et par kunder.«

Sofie Pedersen, freelancejournalist, Stickelbergs Bureau
»Det synes jeg ikke, at jeg har oplevet, men der har da været et par regninger, hvor der er gået lidt længere tid, før jeg har fået betaling. Om det skyldes finanskrisen, ved jeg ikke. Det har kun været et par kunder.«


Hans Otto, freelancepressefotograf
»Næh, det har jeg faktisk ikke oplevet. De betaler, når jeg beder om det. Nogle gange er de godt nok lang tid om det i det offentlige. De trækker det, men det har været et tiltagende problem gennem de sidste 15- 20 år.«

0 Kommentarer