ENKER SØGES TIL LEGATER

Så er det tid at søge Kreds 1-legater. De fleste af legaterne henvender sig til dårligt stillede enker eller mindre bemidlede journalister fra kredsens område.

Så er det tid at søge Kreds 1-legater. De fleste af legaterne henvender sig til dårligt stillede enker eller mindre bemidlede journalister fra kredsens område.

De 11 legatbeløb spænder fra små 600 kroner til næsten 4.000. Din skriftlige ansøgning skal sendes til Kreds 1, Gl. Strand 46, 1202 København K. Ansøgningsfrist for alle legater er 16. januar 2001. Flere detaljer om legaterne kan ses på kredsens hjemmeside på www.journalistforbundet.dk eller hos Kreds 1 på tlf.: 33 32 61 00.

1 Kommentar

Susanne mikkeksen
3. JULI 2013
Hej jeg søger legat da jeg
Hej jeg søger legat da jeg mistede mim mand d 1305 2013 til kræften

og jeg har ikke råd til at gi ham en gravsten det betyder rigtig meget for mig

så jeg håber på lidt forståelse (græder hver dag) da jeg ikke kan klare det