Engell beklager kold luft over for overløbere

Mobning. Internt i Politikens Hus kaldes den kommende gratisavis 24timer for 'Kannibalen', hvilket ikke er venligt ment. Den interne husavis, Svingdøren, kan desuden oplyse, at medarbejdere, der har sagt ja til at arbejde for det nye blad, føler sig direkte mobbet. Specielt folk fra Ekstra Bladets redaktion mærker iskold luft fra tidligere kolleger og chefer, der i dag betragter dem som overløbere. »Jeg ved, at nogle af de medarbejdere, som er flyttet til 24timer, oplevede, at der pludselig blev meget koldt på Ekstra Bladet.

Mobning. Internt i Politikens Hus kaldes den kommende gratisavis 24timer for 'Kannibalen', hvilket ikke er venligt ment. Den interne husavis, Svingdøren, kan desuden oplyse, at medarbejdere, der har sagt ja til at arbejde for det nye blad, føler sig direkte mobbet. Specielt folk fra Ekstra Bladets redaktion mærker iskold luft fra tidligere kolleger og chefer, der i dag betragter dem som overløbere. »Jeg ved, at nogle af de medarbejdere, som er flyttet til 24timer, oplevede, at der pludselig blev meget koldt på Ekstra Bladet. Det beklager jeg,« siger chefredaktør Hans Engell til husavisen.

Ifølge oplysninger til Journalisten har det dog også ødelagt det ellers så tætte forhold mellem Hans Engell og hans medredaktør gennem fem år, Poul Madsen, at sidstnævnte sagde ja til at blive leder på 24timer. Poul Madsen er ikke længere velkommen på sin gamle avis, og hans tidligere kontor blev ryddet bag hans ryg. Det skete efter ordre fra Hans Engell.

 

0 Kommentarer