Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
09:55 01.12.2021 Kerstin Bruun-Hansen

Sportsjournalist Gisle Thorsen stopper på Ekstra Bladet

Sportsjournalist Gisle Thorsen stopper på Ekstra Bladet efter 18 år på avisen. Det skriver han selv på Twitter, hvor han også annoncerer sit nye job hos fodboldmediet Mediano.

Som Journalisten kunne fortælle fredag, fratræder tre garvede journalister fra sportsredaktionen avisen fra nytår, efter at de har takket nej til at blive flyttet til andre redaktioner. Gisle Thorsen er en af dem.

Derudover er en fjerde journalist med mange års erfaring fra sportsredaktionen blevet flyttet fra sporten til betalingsuniverset.

”Det er jo en enorm vidensbank, kildenetværk og faglighed, der forsvinder i ét hug,” sagde Ekstra Bladets tillidsrepræsentant, Jimmi Willemoes, fredag.

Det er kun et par måneder siden, Ekstra Bladets sportsredaktion mistede sportsredaktør Allan Olsen og souschef Jonas Sørvin Kristiansen. De blev begge afskediget, da avisen ønsker at organisere redaktionen anderledes.

Rettet kl. 10.10: I noten omtalte vi tidligere Gisle Thorsen som ”endnu en journalist, der forlader sportsredaktionen”. Det er rettet, da han er en af de allerede omtalte tre, der fratræder fra årsskiftet.

SENESTE NYT

Flere nyheder