Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:45 02.12.2021 Lucas Carn

Endnu en EB-profil skifter til Frihedsbrevet

Marie Rask Glerup bliver det nyeste navn i rækken af tidligere Ekstra Bladet-ansatte, der skifter til Mads Brüggers Frihedsbrevet. Det skriver Mediawatch.

Marie Rask Glerup annoncerede i midten af november på Twitter, at hun havde sagt sin stilling som podcastredaktør på Ekstra Bladet op.

I første omgang har hun en projektansættelse hos DR, inden hun derefter begynder på Frihedsbrevet.

Tidligere på ugen kom det frem, at Ekstra Bladets graverchef, Jeppe Findalen, også skifter til Frihedsbrevet. Det samme gjorde journalist Maya Tekeli, journalist Helle Fusager og redaktør Kristoffer Eriksen tidligere i år.

Marie Rask Glerup siger i forbindelse med skiftet til Mediawatch, at hun er stolt af resultaterne på Ekstra Bladet, men at hun ikke er enig i strategien for podcasts.

”Med dygtige folks afgang fra Ekstra Bladet har en naturlig delløsning været, at vi har købt mere af de store satsninger eksternt, og dermed vil min andel i projekterne være mere administrative end journalistiske. Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg ville have skåret snittet anderledes i strategien,” siger hun og ønsker Henrik Qvortrup og Knud Brix alt det bedste.

SENESTE NYT

Flere nyheder