search

En studerendes sure opstød

AFVISNING. "Jeg udtaler mig af princip ikke til journaliststuderende."Den kommentar får vi journaliststuderende efterhånden dagligt.

AFVISNING. "Jeg udtaler mig af princip ikke til journaliststuderende."

Den kommentar får vi journaliststuderende efterhånden dagligt.

Flere og flere medievante foreninger og politikere fejer os uden videre af banen, når vi ringer til dem for at få en hurtig udtalelse.

Jeg er ved at være godt muggen over det, og jeg har overvejet at undgå ordene 'opgave' og 'Journalisthøjskolen', når jeg kontakter disse kilder. Men kan det virkelig være rigtigt, at jeg skal gøre det?

Jeg har fuld forståelse for, at kilderne tit har travlt og vigtigere ting at tage sig af. Men efter at have været 'ude i virkeligheden' og oplevet, hvordan de samme kilder forventer, at man optræder som deres nyhedsbureau, bliver jeg sgu lidt mavesur.

Men jeg må nok bare bide det i mig og glæde mig over, at min tid på Journalisthøjskolen snart er forbi.

– Charlotte Ruge, studerende ved Journalisthøjskolen på 7. semester

Kommentarer
0
Denne artikel er lukket for kommentarer.
data_usage

SENESTE NYT

chevron_left
chevron_right
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen