En rystet Morten Lund taler ud i »Aftenshowet«

Tirdag blev it- og avisinvestor Morten Lund erklæret personlig konkurs. 120 mio. kr. har kreditorerne til gode. "Jeg er stadig rystet. Man bliver meget ked af det ... Man får en hel masse ... en kæmpe stor portion selvmedlidenhed," fortæller han til Aftenshowet på DR 1.

Tirdag blev it- og avisinvestor Morten Lund erklæret personlig konkurs. 120 mio. kr. har kreditorerne til gode. "Jeg er stadig rystet. Man bliver meget ked af det … Man får en hel masse … en kæmpe stor portion selvmedlidenhed," fortæller han til Aftenshowet på DR 1.

Det var en tydeligt rystet Morten Lund, der i aftes var gæst i Aftenshowet på DR. I godt 10 minutter berettede han om tiden med Nyhedsavisen, problemerne med projektet og de faktiske realiteter, at han nu står uden nærmest en eneste krone på lommen.

"Jeg kommer selvfølgelig igennem det. Det ved jeg. Jeg er helt stålsat på det," lød det blandt andet fra den kontroversielle investor, der blev mangemillionær efter sin investering i Skype, men som tirsdag blev erklæret personligt konkurs ved Sø- og Handelsretten.

I går virkede den 36-årige Morten Lund dog alt andet end stålsat og stærk – nærmere sårbar og søgende:

"Selvfølgelig er jeg superforkrampet lige nu," var da også meldingen fra manden, der nu ikke kommer til at kunne eje noget de næste tre-fem år.

Han fortryder dog tilsyneladende ikke, at han valgte at investere sine mange Skype-millioner i nye projekter. Ej heller Nyhedsavisen, som han den dag i dag betrager som et fantastisk projekt:

»Jeg er jo stadig helt forelsket i det. Vi solgte jo flest annoncemillimeter i Danmark og det hele … Men vi var ikke stærke nok finansielt. Det måtte vi så bare anerkende.«

Hele interviewet med Morten Lund kan du se her.

1 Kommentar

Palle Hansen
15. JANUAR 2009
Re: En rystet Morten Lund taler ud i »Aftenshowet«

Jeg ved ikke hvorfor - men når jeg ser hans udpinte ansigt på skærmen,kommer jeg til at tænke på den Gøg og Gokke film,hvor de bliver røvet for alle deres penge,som de har været flere år om at tjene.Og hvor Gøg bagefter siger: Det der kommer let - går let.

At morten tror på at han endnu kan få en "skype "ide og komme tilbage med fuld kraft - er jo også ren Gøg og Gokke.

Som reglerne er ved personlig konkurs ,må man jo ikke eje noget.Så det bliver jo lidt svært, at starte noget op i egen navn.

Bare spørg riskær :-)