En ligegyldig formand

23 ud af 31. Tallet kunne nok ryste mindre hårdhudede typer end Rene Simmel, formand for Kreds 1. Men Simmel er angiveligt fløjtende ligeglad med, at 75 procent af de adspurgte ikke kender navnet på kredsformanden.
  • 23 ud af 31. Tallet kunne nok ryste mindre hårdhudede typer end Rene Simmel, formand for Kreds 1. Men Simmel er angiveligt fløjtende ligeglad med, at 75 procent af de adspurgte ikke kender navnet på kredsformanden.

»Det er skide ligegyldigt, om folk kan huske formanden – ikke mindst med den formand, vi har nu,« parerer han. »Før i tiden har der været mindeværdige formænd, men nu …«.
»Men det er yderst problematisk, at over 80 procent aldrig har deltaget i et kredsarrangement,« siger Rene Simmel. »Vi arbejder først og fremmest for de medlemmer, der ikke har en specialgruppe eller en medarbejderforening i ryggen – nogle har større problemer end flertallet. Men vi bør kunne lave arrangementer, som vedkommer mindst de 10 ud af 31. Og for de sidste 21 skal det være synligt, hvad vi laver.«
Kreds 1 har en formue på cirka 1,7 mio. kr. Og den skal ifølge formanden arbejdes ned, blandt andet gennem kontingentnedsættelse fra 40 til 30 kroner. Desuden vil kredsen give en halv million til den ferieforening, bestyrelsen foreslår fremover skal have det fulde ansvar for kredsens sommerhuse.
Bliver forslaget om ferieforeningen vedtaget, mister Kreds 1 den eneste aktivitet, en stor del af medlemmerne forbinder kredsen med.

0 Kommentarer