EN HÆR AF KOMMUNIKATIONSFOLK

PRESSEHISTORIE. En gammel ven, forhenværende militærmedarbejder ved dagspressen (Ole Kjær Madsen, red.), sendte mig bladets artikel om Forsvarets Mediecenter - og jeg blev pif, paf, puf!

PRESSEHISTORIE. En gammel ven, forhenværende militærmedarbejder ved dagspressen (Ole Kjær Madsen, red.), sendte mig bladets artikel om Forsvarets Mediecenter – og jeg blev pif, paf, puf!
Der må stadig være medlemmer af Journalistforbundet, som husker, at jeg for 40 år siden ene mand bestyrede et service-center for massemedierne fra et ydmygt kontor i Hærstaben. Der blev ydet service til dagspressen, ugepressen, tv og radio, filmselskaber med flere. Journalister sendtes til Cypern, Gaza, Grønland og mange andre steder og fik i det hele taget, 'så hatten passer'.
Jeg holdt foredrag på Journalisthøjskolen og drak bajere med lærerne. Vi ydede bistand til filmserien "Soldaterkammerater" og fik på den måde præsenteret vores nyeste kaserner, udstyr og materiel for at hjælpe hvervningen af frivillige. Det var samtidig glade dage, hvor alle kendte hinanden og havde det hyggeligt sammen – for MEGET små penge. Ak ja. /

0 Kommentarer