search

En god og en dårlig

Peter Svarre har anmeldt det nye Journalisten.dk hos Kommunikationsforum. Han er begejstret, og det er forbandet fedt. Jeg ser jo mest fejlene, så det er godt at få at vide, at det overordnede indtryk er godt.

Peter Svarre har anmeldt det nye Journalisten.dk hos Kommunikationsforum.

Han er begejstret, og det er forbandet fedt. Jeg ser jo mest fejlene, så det er godt at få at vide, at det overordnede indtryk er godt.

Hans væsentligste kritikpunkt er søgefunktionen, som langtfra fanger alt. Teknikerne er på sagen. Fejlen skyldes, at siderne ikke indekseres tilstrækkeligt hyppigt i forhold til, hvor meget nyt stof, vi lægger på.

Det var den gode.

Den dårlige kommer fra Jens Tønnesen hos Pressefotografforbundet.

Nyt design med små billeder, skriver han i en hård anmeldelse, hvor han klager over, at vi ikke krediterer fotografer og at vi ikke viser billeder i god kvalitet.

Han har ret.

Men heldigvis kunne jeg fortælle ham, at det ikke er af ond vilje fra vores side. Vi arbejder ihærdigt på sagen og i løbet af de kommende uger, vil der komme styr på vores billeder. Vi vil få fotobylines på og små billeder vil blive klikbare, så man kan se billedet i bedre opløsning.

Vi arbejder i det hele taget hårdt for at udbedre de sidste tekniske fejl, og desværre tager vi nogle gange så hårdt fat, at serveren bryder sammen. Det er en meget beklagelig, men vist uundgåelig følge af, at jeg insisterede på at gå i luften 1. maj, selvom vi bag kulisserne i virkeligheden kunne have brugt 14 dage mere.

Jeg tror nemlig, man altid kan bruge 14 dage mere – så man kan lige så godt overholde den første deadline, man har sat – den næste gør ikke livet lettere. 

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen